Opening Poppen- & Kinderwagen Museum

Zwolle – Op zaterdag 14 november heeft wethouder Jan Brink van Zwolle het Poppen- & Kinderwagen Museum geopend voor bezoekers.

poppenmuseum.jpg 

In de afgelopen 4 weken is het museum, met een verzameling van ca. 400 poppenwagens en kinderwagens plus toebehoren, verhuisd van Lelystad naar het voormalige Van der Valk restaurant aan de Kranenburgweg 10 in Zwolle. Het museum is voorlopig geopend op zaterdag en zondag van 11.00 uur – 17.00 uur. De entree is € 3,00 p.p., € 1,50 voor 12 – 18 jarige en 0-12 jarige gratis.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. @Jans Inderdaad, dat is een doelgroep! Echter gezien de hoge jeugdwerkeloosheid meenden wij jonge mensen een steuntje in de rug te moeten geven. Vooral voor 0 – 5 jarigen is het best lastig een stabiel inkomen te verwerven en daaraan komen wij hopelijk tegemoet.

    @Pantone29 Langsfietsen is ook de enige manier om een volledig niet onderbouwde mening te kunnen ventileren op internet en werkt natuurlijk beter dan binnenkomen, kennis van zaken opdoen en mogelijk een handje toesteken.

  2. maar 0-5 jarigen hebben ouders dan wel verzorgers die wel inkomsten hebben, en ook krijgen de zorgende voor deze doelgroep kinderbijslag daar kan het ook van betaald worden.

Reageer