Deltion verwelkomt studenten voor Skills Heroes

Zwolle – Ruim 100 studenten uit het hele land, brengen 18 en/of 19 november een bezoek aan het Deltion College om deel te nemen aan de nationale kwalificatiewedstrijden van Skills Heroes. In totaal vinden er 8 vakwedstrijden plaats. 

Skills Heroes zijn vakwedstrijden voor het mbo. Bij Deltion vinden wedstrijden plaats in de richtingen; Internationaal Ondernemer Duurzame Gastvrijheid, Internationaal Ondernemer, Modeontwerper, Webdesign, Grafisch Ontwerper, Directiesecretaresse, Schilderen en Bloembinden. De winnaars van de nationale kwalificatiewedstrijden mogen deelnemen aan de nationale finale in maart 2016.

Organisatie
De coördinatie van Skills Heroes is in handen van Skills Netherlands. Skills Netherlands heeft als doel om het (v)mbo positief onder de aandacht te brengen, het beroepsonderwijs te promoten en om studenten een uitdagende leerervaring te geven. Meer informatie over Skills Netherlands staat op www.skillsnetherlands.nl.
Een aantal derdejaars studenten van de mbo-opleiding Facilitair Leidinggevende van het Deltion College helpt dit jaar bij de organisatie van het evenement. Ze zijn o.a. verantwoordelijk voor het opstellen van het draaiboek, de inrichting, de catering en promotie van het evenement.
 
Prijsuitreiking
De prijsuitreiking vindt donderdag 19 november vanaf 16.30 uur plaats op het evenementenplein van het Deltion College, Mozartlaan 15 in Zwolle. De winnaars van de vakwedstrijden Internationaal Ondernemer en Internationaal Ondernemer Duurzame Gastvrijheid mogen tevens mee op handelsmissie in Europa. Deze extra prijs wordt 19 november uitgereikt door Christien Dohmen, adviseur bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.
 
Meer informatie over Skills Heroes staat op www.skillsheroes.nl.
Artikel delen:

Reageer