SingleNoon

Op 4 november a.s. organiseert DolEvents wederom een SingleNoon. SingleNoons vinden iedere eerste zondag van de maand plaats op Borrelsboot, Pannekoekendijk 10 in Zwolle. SingleNoons zijn gezellige middagen voor SingleParents waarbij  kinderen van 0 t/m 15 jaar op professionele wijze geëntertaind worden. Ook alleenstaanden zonder kinderen zijn van harte welkom.

Uit onderzoek blijkt dat het aantal singles groot is. Volgens statistieken van het CBS zal het aantal singles de komende jaren toe blijven nemen. In 2003 waren er in Nederland 2,4 miljoen singles en naar verwachting zullen dat er 3,4 miljoen zijn in 2030. Een van de voornaamste redenen hiervoor is de toenemende mate van het ontbinden van relaties. Omdat onder hen ook veel mensen zijn die eenzaam zijn, niet weten hoe in contact te komen met andere singles of gewoon zin hebben om ‘alleen’ uit te gaan organiseert DolEvents SingleParty’s en SingleNoons. Het doel van deze evenementen is om alleenstaanden met elkaar in contact te brengen.

Lekker uitgaan en andere Singles uit de regio ontmoeten waarbij je kinderen welkom zijn. Kortom een leuke middag voor singles in een tijd waarin steeds meer alleenstaanden komen.

Kinderen worden voorzien van enkele lekkernijen en kunnen onbeperkt pannenkoek eten. In de voorverkoop zijn de kaartjes voor volwassenen 11,50 dit is inclusief een maaltijdsoep met stokbrood en 12,50 euro pp. aan de deur. Kinderen betalen 2,50. pk. Kaarten kunnen in de voorverkoop besteld worden via de website www.DolEvents.nl. hierbij maakt men tevens kans op enkele leuke prijzen voor de kinderen. De aanvang is 15.00 uur. Kinderen alleen onder begeleiding van een volwassenen.

Het initiatief wordt genomen door DolEvents. DolEvents, opgericht door Liesbeth Dol, richt zich op het in contact brengen van alleenstaanden in de regio Zwolle in de leeftijdscategorie 30 plus. Naast de SingleNoons worden ook SingleParty’s georganiseerd. 14 December as vindt opnieuw een SingelParty plaats op Borrelsboot. Tijdens deze avond zal een bijzondere unieke lancering plaatsvinden. Kaartjes in de voorverkoop zijn 10 euro en aan de deur 12.50.

Door het grote succes van de avonden zullen vanaf januari 2008  SingleParty’s iedere eerste vrijdag van de maand georganiseerd worden op de Borrelsboot in Zwolle.

 

Artikel delen:

Reageer