Jopie van Kilsdonk zaalvoetbaltoernooi 2015

Zwolle – Op zaterdag 2 januari organiseert Zaalvoetbalvereniging WRZV het 38ste Jopie van Kilsdonktoernooi voor heren en het 2e Jopie van Kilsdonktoernooi voor dames. Gedurende deze dag strijden zaalvoetbalteams uit de gehele regio in de WRZV hallen om de felbegeerde Jopie van Kilsdonk wisselbekers.

Het Jopie van Kilsdonktoernooi wordt nu alweer voor de 38ste keer georganiseerd door de WRZV Zaalvoetbalvereniging. Het is een toernooi, wat in de "zaalvoetbalwereld" grote bekendheid geniet. "De WRZV zaalvoetbalcompetitie groeit en groeit. Dit seizoen zijn er liefst 72 teams actief in competitieverband op de maandag en woensdag. Voor volgend seizoen willen we door het dak en groeien naar 80 teams verdeelt over acht klassen. Het Jopie van Kilsdonktoernooi wordt toch een beetje gezien als een soort van "toetje" en tevens een leuk begin van het kalenderjaar. Vorig jaar hebben liefst vijfentwintig herenteams en zes damesteams deelgenomen aan het toernooi. Dit is echt het maximum. Ook deze editie streven we naar het maximale aantal teams en gezien het aantal aanmeldingen, wat we nu al hebben gaat dit zeker lukken.

Het Jopie van Kilsdonktoernooi zal net als vorig jaar weer een gezellig familiefeest worden, waar overdag wordt gevoetbald en s 'avonds met je vrienden en / of familie onder het genot van een "hapje en drankje" gezellig wordt afgesloten", aldus Freddy Eikelboom, voorzitter van Zaalvoetbalvereniging WRZV. Zowel teams binnen als buiten de competitie kunnen zich inschrijven voor het toernooi. Het toernooi staat bekend om zijn gezelligheid, sportiviteit maar zeker ook de grote attractiviteit door onder andere de (regionale) deelnemende teams. Er is plaats voor maximaal 24 herenteams en 6 damesteams, wie verdeelt over de twee zalen zullen strijden om de hoofdprijzen.

De laatste editie is gewonnen door het WRZV team Tabonon Sportschool. Zij wonnen vorig jaar in een spannende finale van FC Friends uit Zwolle. Bij de dames ging de combinatie SVI/Be Quick'28 met de beker aan de ‘haal'. Uiteraard heeft de WRZV Zaalvoetbalvereniging sportiviteit en Fair Play zeer hoog in het vaandel. De winnaar van het Fair Play klassement wordt natuurlijk beloont met de sportiviteitsprijs. Het toernooi begint op zaterdag 2 januari as rond 9:00 uur en de prijsuitreiking is om circa 18:00 uur. De avond wordt op een gezellige en feestelijke wijze afgesloten en de toegang is gratis. De deelname kosten bedragen € 75, – per herenteam en €60,- voor de damesteams. Inschrijven is vanaf nu mogelijk door een inschrijfformulier af te halen bij de WRZV- hallen. U kunt natuurlijk ook een digitale versie aanvragen door een mail te sturen naar: voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl Voor meer informatie: Freddy Eikelboom (WRZV Zaalvoetbalvereniging) 06-19365390

Artikel delen:

Reageer