Geen water uit de kraan in buurt Stadshagen

Zwolle – Sinds dinsdagavond 22.35 uur komt in diverse straten in de wijk Stadshagen geen water uit de kraan.

schermafbeelding_2015-11-17_om_22.59.20.png 

Bewoners uit de straten Puntmos, Kleimos, Elzenmos, Peermos, Timoteegras, Raaigras, Sterrenkroos en Bultkroos meldden Weblog Zwolle dinsdagavond dat er in hun woningen geen water uit de kraan komt. Er blijkt een geplande storing te zijn volgens Vitens. Het storingsnummer is 0800 0359.

Artikel delen:
Reacties 47
 1. Geplande storing????????? En geen enkele notificatie aan de bewoners???? Kan niet douchen, tamden poetsen of zelfs naar de wc!!!!! Lastig als je diaree bent!!! Ik woon aan de Biezenknoppen

 2. Ook niks boekbinderstraat & niemand verteld ons en nu heb ik niks en wou net water drinken pfff ze kon ons even vertelen zodat wij even de water ketel enz kon vullen…

 3. Ook Lisdodde geen water. Onder het mom :"er zijn op dit moment ergere dingen in de wereld gaande hopen we dat u morgen weer water heeft. Dank u wel en een fijne nacht".

 4. Echter ook Dotterbloem heeft geen water. Erg jammer dat hier niks over werd gezegd. Volgende keer mag dit best, want het was een slechte timing hoe we hier achter kwamen.

 5. Wat is de planning vitens is er oorlog ergens konden jullie geen andere tijd stip kiezen…ook in Linnenwever str geen water..kom maar op met smoesjes

 6. Sterzegge 11, moest naar toilet, kon nog doorspoelen, geen handen meer wassen, hoop dat dit spoedig verholpen is, moet nog al eens naar het toilet, beetje vies, heb wel gebeld, zou tegen 4.00 uur verholpen zijn.hele wijk zit zonder water.

 7. Compensatie voor het ongemak? We wonen in een mooie (luxe) wijk en ineens door een domme (geplande) actie moet ik buiten in de regen douchen? Sterker nog….hoe moet ik gewoon de wc doorspoelen? We wonen in de stad, niet in de rimboe

 8. Ook geen water meer in de herautstraat, Heel irritant omdat ik 6mnd zwanger ben en dus wat vaker naar de wc moet dankzij een kleine die op de blaas trapt.
  Net 1x de wc kunnen doorspoelen (toen kwam ik pas achter deze ellende) en geen druppel meer uit de kraan …. op de storingssite geven ze niet aan dat er een storing is, en vitens zelf niet bereikbaar >:(
  lekker fijn weer :S

 9. Het wassende water is er weer in stadshagen. TIP: laat even het watervdoorstromen (warm, koud,wc, douche). Even de lucht en oud water laten dooratromen

 10. Die managers ( cheffies ) deze mensen hebben toch gestudeerd ?? Nou ik durf te stellen dat ze plat weg gezegd maling aan de mensen hebben.
  Alleen maar centjes beuren, het is toch normaal om de mensen te informeren over deze GEPLANDE storing.
  Graag volgende keer NADENKEN.

 11. Wel graag volgende planning even doorgeven en midden in de nacht lijkt mij een reƫler tijdstip voor zo'n actie. Afwasmachine en wasmachine werken niet zonder water. Daarbij is douchen, tandenpoetsen en wc doortrekken wel zo fris in de avond. Of denkt men bij Vitens dat we in Stadshagen allemaal om 22:00 slapen?

 12. Ook bij mij gister geen water, maar mensen, is dit allemaal nou zo dramatisch als dat alle commends laten zien? Beetje jezelf behelpen hoor. Tuurlijk het is onhandig, was het hier ook. Maar t is toch niet zo'n mega ramp direct.. kan wel ergere dingen bedenken.

 13. Je hebt gelijk Kramer, ik baalde wel, maar meer omdat er vooraf niet geĆÆnformeerd was. Ik denk dat Vitens hier van geleerd heeft. Het is geen wereldschokkend drama, dat is zo.

 14. Uiteraard hoor je vooraf geĆÆnformeerd te worden, dan kun je even wat emmers en kannen water uitzetten. Ik ben dat wel gewend als Vitens de leidingen gaat doorspoelen, dan krijgen wij altijd een kaartje. Blijkbaar nu niet meer? Ik moet er niet aan denken, mijn wasmachine en vaatwasser draaien altijd rond dat tijdstip. Wie betaalt de rekening als ze stuklopen op vervuild water? Om maar niet van al die luchtbellen te spreken en het vervuilde wasgoed….

 15. Het kan niet vaak genoeg gezegd zijn: het gaat om de communicatie. Dan weet je meteen als je ziek boven de wc-pot hangt waarom je je daarna niet kunt opfrissen e.d. i.p.v. dat je eerst nog door het huis loopt te waggelen op zoek naar een lek. Voortaan maar behalve water met bubbels ook plat water op voorraad hebben. Berichtje is toch zo'n kleine moeite, zeker met de moderne communicatiemiddelen. Gelukkig vanochtend naast heel veel lucht ook weer water uit de leiding (Mattenbies)

 16. Ik heb op twitter vriendelijk gevraagd of Vitens, terugkijkend, het niet beter had moeten aankondigen.
  Dat levert mij een blokkering op van Vitens.

 17. Heel vreemd inderdaad van Vitens.
  Privatisering van bedrijven is niet alles, maar het lijkt alsof Vitens wel wat gezonde concurrentie kan gebruiken.

 18. Wel gek, John. Ik heb uit nieuwsgierigheid naar het twitteraccount van Vitens gekeken en zie daar een vriendelijke reactie op een vergelijkbare tweet en een excuses aan de inwoners van Stadshagen. Dus waarom ook niet gewoon datzelfde aan jou melden? Heel vreemd.

Reageer