Talenten strijden bij Rugbyclub Zwolle

Zwolle – Zaterdag 28 november a.s. organiseert Rugbyclub Zwolle voor het eerst in haar historie een bondsdag voor de jongste rugbyspelers uit heel Nederland. Driemaal per seizoen organiseert de Nederlands Rugby Bond (NRB) een landelijke bondsdag. Dit is een groot toernooi waaraan teams uit het hele land deelnemen, zodat de jongste rugbyhelden (tot 13 jaar) ook eens tegen én met andere spelers kunnen rugbyen.

En ditmaal is dus de landelijke bondsdag voor het eerst georganiseerd in Zwolle! De rugbyclub gebruikt de vele ervaring van haar eigen spelers die zijn opgeleid tot (jeugd-)trainers om de trainingen op poten te zetten en ook vrijwilligers bieden ondersteuning bij verschillende activiteiten die dag.
Bent u ook benieuwd naar het aanstormend rugbytalent en/of wilt u eens een bezoekje brengen aan het clubhuis van RC Zwolle? Dan bent u van harte welkom op zaterdag 28 november a.s. tussen 10.00 – 14.00 uur aan de Hyacinthstraat 66B (Sportpark de Marslanden) in Zwolle.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. nog steeds zieltjes winnen bij de zwolse rugbyers. leuk, maar Herman heeft jaren geleden de heer Steggink duidelijk moeten maken dat hij niet geinterseerd was in een selectie positie van het Zwolse rugby team

    herman, woonachtig aan de groene strip van Zwolle heeft wel het postuur en de inzet van een professionele rugby speler. desalniettemin chapeau!

Reageer