White Edition Zwolle met Ronnie Ruysdael

Zwolle – Er is wat te vieren! Ronnie Ruysdael is al 25 jaar de koning van de polonaise. PBN Events Zwolle organiseert de White Edition zaterdag 19 december in De Nieuwe Buitensociëteit te Zwolle. En of dat nog niet genoeg is, viert ook DJ Hans Stroeve dit jaar zijn 30 jarige jubileum.

ronnie_ruysdael.jpg 

White Edition 2015 is dus dit jaar een jubileum uitvoering. In het eerste deel van de avond is Ronnie Ruysdael traditioneel het stralende middelpunt, waarbij de interactie met het publiek groot zal zijn. Zo krijgt de meest originele outfit van hem een mooie prijs en zijn er verschillende quizzen met andere prijzen tussen de optredens door. Uiteraard is er wel een dresscode. Zoals de naam van de show doet vermoeden, luidt die: White en Gold. De afterparty is dit jaar met DJ Hans Stroeve, hij sluit zijn Parelmoer jaar af.

De White Edition kent inmiddels een behoorlijke historie en is ooit begonnen als serieuze spin-off van de dancefeesten Sensation White. Huisband van deze show werd De Sjonnies, zij vormden de optredende gastheer van De White Edition . Een rol die zanger  Ronnie Ruysdael na het starten van een uiterst succesvolle carrière later in zijn eentje op niet te evenaren wijze verder vorm gaf.
Waar organisator PBN- music & events Supplier in het verleden gebruik maakte van locaties als De IJsselhallen en De Broerenkerk, kan het dit jaar met gepaste trots bekend maken dat de show wederom de chique omgeving krijgt die het verdient, namelijk die van de Nieuwe Buitensociëteit.
Datum: 19-12-2015
Locatie: De Nieuwe Buitensociëteit
Aanvang: 20.30
Zaal open: 19.30
Ticketprijs: € 20,00
Ticketkosten: € 2,50 per bestelling
Tickets vanaf 19-10-2015 ook verkrijgbaar bij de  Nieuwe Buitensociëteit Stationsplein 1 Zwolle.
Artikel delen:
Reacties 5

Reageer