Verkoopdag bij COC Zwolle

Zwolle – COC Zwolle vertrekt uit haar pand aan de Kamperstraat 17 en houdt daarom een verkoopdag op zaterdag 28 november van 9.00 tot 15.00 uur. Het verenigingsgebouw met café moet leeg, dus alles wat los en vast zit is voor aantrekkelijke prijzen mee te nemen.

Van krukken, stoelen en tafels tot decor- en feestmateriaal, van klein bouw- en verbouwmateriaal tot kantoorspullen, lampen en keukenapparatuur het wordt een echte boeldag waar iedereen welkom is. In café De Garage dat voor deze speciale dag weer even open is, zijn die dag naast koopje ook gezelligheid en koffie en thee te krijgen. Vanwege de locatie in hartje Zwolle is aan de achterzijde in de Kalverstraat een afhaalmogelijkheid voor grote spullen. De opbrengst van de verkoopdag wordt ingezet om kosten te dekken voor het werk van COC Zwolle zoals voorlichting op scholen. De vereniging die binnenkort ‘dakloos' wordt, is nu bezig om de activiteiten en speciale cafémiddagen voor bijvoorbeeld jongeren onder de 18 en gehandicapten, op een andere plek in de stad te organiseren. Binnenkort maakt COC Zwolle bekend waar dat is. Kijk voor meer info op de coczwolle facebook of site.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. De opbrengst van de verkoopdag wordt ingezet om kosten te dekken voor het werk van COC Zwolle zoals voorlichting op scholen.

    Hoe zit het met de kosten van de dure verbouwing, de achterstanden als stichting en het terecht sluiten van het pand zoals we eerder dit jaar hebben kunnen lezen?

Reageer