Handbaldames winnen van Ha-STU

Zwolle – Zondag moesten de handbaldames van SV Zwolle spelen tegen Ha-STU. De dames van Zwolle hebben nog niet eerder weten te winnen van de dames uit Nijmegen. De wedstrijd begon en beide teams moesten hun draai zien te vinden.

De dekking van de Zwolse dames stond vanaf de eerste minuut al goed. Toch wist Ha-STU een aantal keer te scoren, waardoor na een paar minuten de stand 3-1 werd. Na een aantal mooie en snelle tegenaanvallen en een goed werkende dekking van Zwolle, kwamen de dames al snel op een voorsprong. Deze voorsprong werd de gehele wedstrijd niet meer uit handen gegeven. De tussenstand was 6-11 in het voordeel van Zwolle.

Na de rust stond de dekking van Zwolle weer als een huis. De dames van Ha-STU kwamen daardoor weinig tot scoren. De dames van Ha-STU knokten er wel voor, maar het lukte ze niet meer om het verschil van gemiddeld 5 doelpunten in te halen. De dames van Zwolle stonden weer als een team te spelen en hielden het tempo er in! Door snelle aanvallen en elkaar vrij te spelen wisten de dames het doel goed te vinden. De eindstand is 14-22 in het voordeel van SV Zwolle. Het was een mooie wedstrijd met verdiende winst. De volgende wedstrijd spelen de dames van SV Zwolle tegen de dames van Haarle op zaterdagavond 21 november om 20:05 uur in sporthal Zwolle-Zuid.

Artikel delen:

Reageer