Bridgeclub Zwolle Zuid start beginnerscursus

Zwolle – Op 22 januari start Bridgeclub Zwolle Zuid een beginnerscursus op vrijdagavonden. Bridgedocent Jan Hendriksen behandelt op aanstekelijke wijze in twaalf lessen de stof van de basiscursus.

Al in de eerste les spelen de cursisten het spel. Na afloop van de cursus kunnen de cursisten mee spelen in de beginnerslijn van een bridgeclub. Of thuis het spel spelen. Na de twaalfde les spelen de cursisten mee met de bridgedrive van Bridgeclub Zwolle Zuid in een eigen lijn. De lessen beginnen om 19.30 uur en zijn rond 22.00 uur afgelopen. De cursus wordt gegeven in de Kievitsbloem, Patriottenlaan 3 in Zwolle Zuid (pal achter het winkelcentrum). De Kievitsbloem is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er zijn gratis parkeerplaatsen voor de deur.

De cursusprijs voor 12 lessen + het cursusboek ‘Bridge in een flits deel 1’ + de beginnersdrive tot einde seizoen, bedraagt €60,-. Als u zich aanmeldt voor 1 januari 2016 bedraagt de cursusprijs €50,-. Voor meer informatie kijk op www.nbbclubsites.nl/club/10039. Direct aanmelden kan, mail naar secretariaat@bczwollezuid.nl.
 
Kom bridgen bij Bridgeclub Zwolle Zuid!
Bridgeclub Zwolle Zuid is de enige bridgeclub in Zwolle en omgeving waar iedereen elke vrijdagavond kan komen bridgen. Voor leden is dit gratis, niet leden betalen €5,- per paar per avond. Inschrijven kan tussen 19.00 – 19.20 uur. Om 19.30 uur start het spel. Heb je geen bridgepartner en wil je toch komen bridgen? Stuur dan voor 16.00 uur een mail aan bestuur@bczwollezuid.nl en wij zoeken een partner voor je. 

Artikel delen:

Reageer