Belgische rockzanger Arno op 30 april naar Hedon

Zwolle – De Belgische rockzanger Arnaud Charles Ernest Hintjes scoorde begin jaren tachtig grote hits als Putain, Putain, Que Pasa en Oh la la la waarmee hij met zijn band T.C. Matic heel Europa plat speelde. Na vier albums met T.C. Matic richt Arno in 1995 zijn pijlen voornamelijk op Franstalige muziek. Een schot in de roos, heel Frankrijk ligt aan de voeten van Arno en de Fransen sluiten de Belg in hun hart. Op 30 april staat Arno met zijn band in Hedon.

19112015arno.jpg

Arnaud Charles Ernest Hintjes is een man met een hoop gemaakte vlieguren in de muziek. Een muzikale veteraan, een oude rot in het vak, alle superlatieven die je maar kunt bedenken om ervaring uit te drukken passen bij Arno. Maar optreden doet Arno altijd nog met jeugdig plezier in talloze verschillende formaties waaronder: Charleset et les Lulus, Arno & The Subrovniks, Charles And The White Trash European Blues Connection, TC Matic of gewoon als Arno. In 2012 werd hij opgenomen in de eregalerij van radio 2 voor een leven vol muziek.

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Zaterdag 30 april
Open : 19:00 uur
Aanvang : 19:45 uur
Entree : €20,50

Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Beter dan opschoren koppies en een eilandje met haar bij de plaatselijke turkse kapper. "Want dat is zo modern en voetballers hebben het ook". 😉

Reageer