Participatieraad zoekt leden klankbordgroep WMO

Zwolle – Sinds 1 juli 2014 adviseert de Participatieraad de gemeente Zwolle over de thema’s werk en inkomen, jeugdhulp, zorg, welzijn, wonen en leefbaarheid. Om deze rol nog beter in te vullen, maakt de raad gebruik van klankbordgroepen. De klankbordgroep WMO is op zoek naar nieuwe leden. Ook jij kan meedenken over het WMO-beleid van de gemeente.

Heb je ervaring met ambulante begeleiding, dagbesteding of dagopvang, kortdurend verblijf of ben je mantelzorger? Dan nodigt  de Participatieraad jou uit lid te worden van deklankbordgroep.  De raad hoort daarin bijvoorbeeld graag wat er met de nieuwe regelgeving voor jou veranderde. Samen met jou wordt er besproken wat er goed gaat, maar ook wat er beter kan of moet. De Participatieraad is vooral benieuwd naar je persoonlijke ervaringen.

Lijkt het jou nuttig, waardevol of leuk om enkele keren per jaar met ons mee te denken over het WMO-beleid van de gemeente Zwolle? Meld je dan nu aan voor de klankbordgroep via info@participatieraadzwolle.nl. Die kun je ook bereiken wanneer je graag eerst meer informatie ontvangt. Iedere Zwollenaar die in aanraking komt met de WMO kan zich opgeven. In totaal biedt de klankbordgroep plek aan vijftien personen, allen met een verschillende achtergrond.

Artikel delen:

Reageer