Zwols Jeugdkampioenschap Zaalvoetbal

Zwolle – Het Zwols Jeugdkampioenschap zaalvoetbal is inmiddels al niet meer weg te denken uit de kerstvakantie. Het toernooi is uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend evenement dat veel bekendheid geniet in Zwolle en omgeving. Op dinsdag 29 december gaan jongeren van 13-14 en 15-16 jaar de strijd met elkaar aan. Op woensdag 30 december wordt, naast het toernooi voor 17- en 18-jarigen, gespeeld in de leeftijdscategorie 10 tot en met 12 jaar. Voor de jongere leeftijdscategorieën zijn nog maar een beperkt aantal aanmeldingen mogelijk!

Tijdens het toernooi gaan jongens en meisjes in vier leeftijdscategorieën de strijd met elkaar aan. De wedstrijden worden gespeeld door teams die ieder bestaat uit vijf speler, waarvan één keeper. In totaal bestaat een team uit 7 of 8 spelers, waardoor er een aantal wisselspelers zijn. Het team kan op verschillende manieren samengesteld zijn: vanuit de buurt/wijk, de school of de sportvereniging. Iedereen, die het leuk vindt om in de vakantie te komen zaalvoetballen, kan zich inschrijven voor het toernooi. 

Aanmelden
Wil jij meedoen aan het Zwols Jeugdkampioenschap Zaalvoetbal? Stel snel een team samen en vul het inschrijfformulier digitaal in. Deze kun je vinden in de agenda op www.sportservicezwolle.nl. Aanmelden kan tot woensdag 9 december en tot een maximum van 20 teams per leeftijdscategorie. De kosten zijn € 16,- per team.

Artikel delen:

Reageer