Kick-off SamenLoop voor Hoop Zwolle

Zwolle – In het voorjaar van 2016, op 28 en 29 mei, zal de derde editie van de Zwolse SamenLoop voor Hoop plaatsvinden. Ditmaal in Park de Wezenlanden in Zwolle. Het officiële startsein wordt op 3 december gegeven door wethouder Nelleke Vedelaar tijdens de kick-off bijeenkomst in restaurant Urbana in Zwolle.

samenloop.jpg 

"We geven het startsein voor het evenement tijdens een informatieve avond, omlijst met terugblikken en amusement," aldus Jannie van Vliet, voorzitter van de Zwolse editie. "Iedereen is welkom. Op deze manier willen we de deelnemers en belangstellenden goede informatie geven om zich als team of individuele loper in te schrijven." De organisatie van het evenement bestaat volledig uit vrijwilligers. Achter de schermen wordt al maanden gewerkt om van deze editie van de SamenLoop weer een groter succes te maken dan de vorige edities.

De KWF SamenLoop voor Hoop Zwolle is een 24-uurs wandelevenement waarbij teams in estafettevorm een etmaal lang over een parcours in Park de Wezenlanden wandelen, als symbool van de voortdurende strijd tegen kanker. Alle deelnemers proberen zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor wetenschappelijk kankeronderzoek. Tijdens de vorige editie van de SamenLoop voor Hoop Zwolle brachten 37 teams ruim 80.000 euro bijeen.
“We geven nu al het startsein voor het evenement, dat geeft de deelnemers dus ruim de tijd om allerlei inzamelingsacties op touw te zetten," vervolgt Janny. "Nieuw dit jaar zijn de actiepagina’s die teams op onze site kunnen aanmaken om zo hun actie’s extra onder de aandacht te brengen. Ook bieden we weer de laagdrempelige mogelijkheid om online stappen te doneren zodat mensen ook hun Facebook-vrienden of digitale netwerk kunnen vragen hun team tijdens de SamenLoop voor Hoop te steunen."
De kick-off vindt plaats op 3 december in Restaurant Urbana, Wipstrikkerallee 213, Zwolle. Toegang gratis. De avond begint om 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur.

Artikel delen:

Reageer