Gare du Nord met nieuw materiaal naar Hedon

Afgelopen maand verscheen er na vier jaar tijd een gloednieuw Gare Du Nord album, getiteld Stronger! Donderdag 26 november komt de band onder aanvoering van zangeres Dorona Alberti naar poppodium Hedon voor een ruim twee uur durende show.

20112015garedunord.jpg

Naast alle nieuwe songs zullen ook de vele hits zoals Marvin & Miles, You're My Medicine en Beautiful Day voorbij komen. Gare du Nord behaalde drievoudig platina én goud voor hun zes studioalbums. Het album Sex 'n' Jazz ging meer dan honderdduizend keer over de toonbank en stond 98 weken onafgebroken in de albumcharts. Inmiddels zijn er alleen al in Nederland 300.000 albums verkocht en geniet de band een opmerkelijke internationale status.

Met een sprankelende nieuwe live band onder aanvoering van zangeres Dorona Alberti duikt Gare du Nord dit najaar de clubs in om het nieuwe album (met o.a. de single Gimme That Sexy Thing) aan het publiek te presenteren. Met Stronger! is Gare du Nord helemaal de lounge voorbij; de nieuwe songs en de groovende, funky up-tempo set bieden volop high energy. Aansluitend aan de show is er voor het publiek de mogelijkheid om de band live te ontmoeten en een ter plekke gesigneerd exemplaar van de nieuwe cd of lp Stronger! te kopen.

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Donderdag 26 november
Open : 20:00 uur
Aanvang : 20:30 uur
Entree : €21,50

Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl.

 

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer