Landstede wint thriller tegen Groningen

Landstede Basketbal heeft donderdagavond in een spannende wedstrijd van Hanzevast Capitals uit Groningen gewonnen. Na een sterk begin en een zwak middengedeelte scoorde Zwolle in de laatste seconden van het duel de winnende treffer. De uitslag werd: 74-73.

Na het eerste kwart (19-11) liep alles op rolletjes bij de basketballers van Landstede uit Zwolle. Het tweede kwart verliep iets moeizamer, maar de Zwollenaren gingen toen nog altijd met een voorsprong (36-32) de rust in. Tijdens het derde kwart (46-54) waren de gasten uit Groningen sterker. Dit kwam ook, omdat de passing bij Landstede niet geweldig was op dat moment. Aan het einde van het vierde en laatste kwart leek Hanzevast Capitals met de zege naar het noorden te gaan, maar tijdens een paar zeer spannende laatste seconden was een driepunter van Gerad Punch de redding voor Zwolle. En dat werd uitbundig gevierd.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Landstede wint thriller tegen Groningen”

  1. @john: kom nou toch eens kijken man! Je was er al weer niet, hoewel het een feestje was (met een volle tribune; kan de fc dat zeggen?).

Reacties zijn gesloten.