Zwolle Culinair 2007

De Broerenkerk is op 26, 27 en 28 oktober 2007 het toneel voor de 4de editie van Zwolle Culinair. De horeca in de regio Zwolle is al jaren een belangrijke publiekstrekker. Met een ruim aanbod aan verschillende horecabedrijven, van kroeg tot toprestaurant, heeft Zwolle iedereen wat te bieden. Om de Zwolse horeca professioneel te promoten is jaren geleden de Stichting Gezamenlijke Restaurants Zwolle opgericht. Een stichting met tweeëntwintig zeer uiteenlopende leden. Uiteenlopend maar met een gedeelde passie: het positief op de kaart zetten van Zwolle als horecastad en het organiseren van evenementen waar iedereen in Zwolle volop van kan genieten.

De locatie van Zwolle Culinair 2007 is de mooie 15e-eeuwse Broerenkerk, met zijn mooie gewelfschilderingen en een orgel uit de 19e eeuw. In deze sfeervolle ruimte staan tijdens Zwolle Culinair veertien restaurants die hun kunnen tonen. Bezoekers kunnen tegen inlevering van één blauwvinger (1,50 Euro) al een voorafje proeven; een hoofdgerecht proeven kan al vanaf twee blauwvingers. De toegang is gratis. De organisatie streeft ernaar het u, onze gast, echt naar de zin te maken met vele culinaire hoogstandjes. Gezelligheid, sfeer en lekker eten staan wederom voorop.

Zwolle Culinair
is uitgegroeid tot meer dan een presentatie van gerechten. Men kan er plaatsnemen in heuse mini-restaurants die ook een goede indruk geven van de sfeer van het restaurant. Het publiek dat binnenloopt is zeer gevarieerd. Mensen die na het winkelen even een hapje willen eten, fijnproevers die een keur aan restaurants afgaan, en zakenlieden die even komen netwerken op het Ontmoetingsplein. Daar kan men in een gezellig ingerichte bar onder het genot van een drankje of een kop koffie even bijpraten.

De afgelopen jaren
was Zwolle Culinair een groot succes. Men genoot zichtbaar van de gerechten en de akoestische live-muziek. Om optimaal te kunnen genieten van de verschillende gerechten is het dan ook aan te raden om vroegtijdig naar het evenement te komen.

Artikel delen:
Reacties 3

Reageer