Kerstconcert The Voice winnares Iris Kroes

Zwolle – Iris Kroes, winnares van The Voice of Holland, is dezer dagen al volop in de kerstsferen en bezig met de voorbereidingen van haar Warm Winter Feelings kerstconcerten. Vorig jaar waren deze intieme kerstconcertjes een groot succes en ze waren dan ook snel uitverkocht. Iris heeft voor deze kerstperiode weer een zestal prachtige locaties uitgekozen. Op zondagmiddag 13 december Zwolle Lutherse Kerk Zwolle. Kerk open om 15.00 uur, aanvang voorstelling 15.30 uur.

iris.jpg 

Tijdens dit concert zal ze, zichzelf begeleidend op haar harp, een aantal kerst klassiekers zingen waaronder Have yourself a Merry Little Christmas en Let It Snow. Maar ook het ontroerende Love is Christmas van Sara Bareilles zal voorbij komen. Deze, en andere kerstsongs heeft ze tevens opgenomen in de studio voor haar kerstalbum met de titel Christmas Feelings. Het album is vorige week uitgebracht. ‘Tijdens de kerstperiode ben ik op mijn gelukkigst. Familie, liefde en ‘mienskip’* zijn erg belangrijk voor mij in deze tijd, dat zijn toch de belangrijkste dingen van het leven’ aldus Iris Kroes.

 
*mienskip is de Friese term voor de gemeenschap en “menselijkheid jegens anderen en jezelf”
 
Iris Kroes, een artieste in hart en nieren, trok met haar verbluffende deelname aan The Voice of Holland meteen de aandacht. Ruim 4 miljoen Nederlanders zagen haar de finale van The Voice of Holland in januari 2012 winnen. Sindsdien is haar leven een achtbaan waarbij ze veel optreedt in binnen- en buitenland en haar leven in het teken staat van muziek.
Warm Winter Feelings Kerstconcert Lutherse Kerk Zwolle: Zondag 13 december, Lutherse Kerk, Koestraat 2, Zwolle
Tickets voor dit concert kunt u digitaal reserveren via www.iriskroes.com. 
Artikel delen:

Reageer