IJsbeelden Festival met licht- en geluidseffecten

Zwolle – Het Nederlands IJsbeelden Festival pakt dit jaar mooier en grootser uit dan ooit. Van zaterdag 12 december 2015 tot en met zondag 24 januari 2016 wordt de NS-Loods bij station Zwolle omgetoverd tot een adembenemende wereld van kraakhelder ijs, glinsterende sneeuw en spectaculaire attracties.

ijsbeelden_zwolle.jpg 

Na het enorme succes van afgelopen jaar en meer dan 90.000 bezoekers, wil de organisator deze editie uitbouwen tot het grootste en meest opzienbarende winterevenement dat ooit in Nederland is gehouden. Drie hallen met adembenemende ijssculpturen van de beste ijskunstenaars uit de hele wereld, imposante themawerelden, spectaculaire special effects en heel veel sneeuw-, ijs- en winterplezier voor jong en oud. Journey Through a Frozen World neemt de bezoekers mee op een indrukkwekkende wereldreis langs de mooiste plekjes op aarde. Die worden nog specialer gemaakt met prachtige lichteffecten, spannende soundeffects en verbluffende videoprojecties. Wie durft, kan op Antarctica bijna real-life ijsberen knuffelen of orca’s aaien. Een unieke attractie die nog nooit in Nederland is vertoond!

Maak een fantastische wereldreis
Het thema van het Nederlands IJsbeelden Festival is dit jaar ‘Journey Through a Frozen World’. Alles staat in het teken van een fantastische wereldreis langs de meest indrukwekkende highlights van meer dan 20 landen en werelddelen. Een tipje van de sluier kunnen we al wel oplichten: “Denk aan piramides, The Opera House, de Taj Mahal, Mount Rushmore en de Big Five. Maar er is vooral ook heel veel te beleven.”
 
Het leukste dagje uit in de winter
Van Europa tot Azië en van Antarctica tot Noord-Amerika in 1 dag: het kan tijdens het Nederlands IJsbeelden Festival in Zwolle. Kijken, beleven en verwonderen staan centraal en daarnaast is er vooral ook veel te doen op het Event Plaza. Maak een ritje in de carrousel en vlieg weg op Aladdins zweeftapijt of geniet gewoon van een warme chocomel of lekkere snack. Het Nederlands IJsbeelden festival is ijskoud het leukste dagje uit deze winter. Zie voor meer informatie www.ijsbeelden.nl.
 
Kaarten zijn nu al te koop op www.ijsbeelden.nl. 
Artikel delen:
Reacties 5
  1. Beste organisatie; mooie plannen, trots dat dit in Zwolle bestaat.

    Wel een tip: ijsberen leven niet op Antarctica (maar in het noordpool gebied).

Reageer