SV Zwolle Handbal Dames 1 winnen van Haarle

Zwolle – Voor de handbaldames van SV Zwolle stond afgelopen weekend Haarle dames 1 op het programma. Het beloofde een spannende pot te worden, aangezien Haarle vorig seizoen nog in de hoofdklasse handbalde.

Zwolle had een vliegende start en kwam al snel op een 5-1 voorsprong. Een kwestie van hard werken en elkaar goed kunnen vinden. Haarle had veel moeite met de compacte dekking van Zwolle en kon moeilijk tot scoren komen. Dit zorgde voor een ruststand van 15-9 in het voordeel van Zwolle. De tweede helft begon moeizaam en tijdens deze helft lieten de doelpunten zelfs lang op zich wachten. Veel kansen, maar weinig waren succesvol. Ook Haarle had hier moeite mee en wist zowaar 10 treffers te maken, maar het mocht niet baten voor de gasten. Door ook 10 treffers van Zwolle deze helft, bleven de punten in eigen huis en werd het een eindscore van 25-19.

Volgende wedstrijd: Seine Wonen Heino/H.H.Z.D. DS1 – SV Zwolle DS1 Zondag 29 november 2015 om 12:30 uur wordt de wedstrijd gespeeld in sporthal ‘t Hoogerheyne, te Heino.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)