Creatievelingen krijgen kans bij HanZup

Zwolle – Altijd al een mooie opdracht willen doen voor Landstede, het Health Innovation Park (HIP), Stadkamer of Creatieve Coöperatie? Pak dan nu je kans want op 27 november is er weer een HanZup!

De HanZup is een fysieke marktplaats die vraagstukken van organisaties en bedrijven verbindt aan creatieve ondernemers die out-of-the-box oplossingen bedenken. In kleine teams van ongeveer drie ondernemers ga je een dik uur aan de slag waarna je aan de opdrachtgever je oplossing pitcht. De opdrachtgever kiest aan het einde van de middag de voor hem beste oplossing en verstrekt daarmee aan het ‘winnende’ gelegenheidsteam de (betaalde) opdracht.

Deze keer heeft de HanZup drie opdrachten voor je. Landstede, HIP en Peter Vader Producties leggen een vraag over kwaliteitsverbetering in de zorg neer ter voorbereiding op het sumposium “jouw Zorg, Mijn Zorg” Het meest aansprekende idee ontvangt €1000,- en de kans op zich te presenteren op het symposium. 
Stadkamer zoekt twaalf grensverleggende ideeën voor de 100 Huiskamers van Stadkamer. Dat kan een evenement, gebeurtenis, kunstwerk of een andere verschijningsvorm zijn. De ideeën moeten de kernwaarden van Stadkamer uitdragen en een uithangbord zijn voor de informatieve, culturele en maatschappelijke  functie van Stadkamer. Ieder goed idee is 100 euro waard.
Tot slot vraagt de gastheer en organisator van HanZup een slim idee om (creatieve) trainers te vinden en te binden. Een mooie opdracht voor creatieve trainers want je beloning is gratis gebruik van de prachtig vernieuwde kuil in de Creatieve Coöperatie die perfect geschikt is voor verassende en inspirerende trainingen en workshops. 
Kijk voor uitgebreide informatie over de opdrachten op onze website: www.creatievecooperatiezwolle.nl. De entree voor HanZup is gratis. Opgeven is wel nodig want er kunnen maximaal 50 mensen deelnemen. Opgeven kan via info@creatievecooperatiezwolle.nl. 
 
Geef daarbij ook je bedrijfsnaam door of laat weten dat je student bent. 
Artikel delen:

Reageer