Club Cele presenteert Energiek Café

Zwolle – Kan Zwolle binnen 15 jaar helemaal duurzaam worden? Daar willen Club Cele en Blauwvinger Energie achter komen in het Energiek Café op woensdag 2 december vanaf 20.30 uur in Café Foyé (Blijmarkt 25). De bezoekers gaan met elkaar in gesprek over nieuwe energie, mobiliteit en hergebruik. 


Han Slootwijk zal aanwezig zijn namens Enexis en vertellen hoe de toekomst van de energievoorziening eruit komt te zien. Daarnaast geven drie Zwolse culturele ondernemers een korte pitch waarna zij een collectieve hulpvraag stellen. Daar zullen we gezamenlijk mee aan de slag gaan. De moderator van deze avond is Andre van der Zee van Beleef Media en Het Groene Oosten.

Een duurzaam Zwolle over 15 jaar!
Blauwvinger Energie heeft de campagne Z15 gestart om binnen 15 jaar Zwolle helemaal duurzaam te maken. Dit doen zij door organisaties aan te sporen om samen met hen actie te ondernemen. Dit zijn voornamelijk duurzame energieprojecten waar met veel enthousiasme aan wordt gewerkt.
2 December is de eerste editie van het Energiek Café uit een serie van drie. Volgende Energiek Cafés zijn op 3 februari en 6 april 2016.

Artikel delen:

Reageer