Nieuwjaarsduik Zwolle 2016

Zwolle – Duik mee met Bas en Kevin: de twee studenten van Windesheim (Calo) die samen de Nieuwjaarsduik Zwolle 2016 organiseren als stageopdracht.nieuwjaarsduik_1-1-2015-0472.jpg 

Bas Dekker en Kevin van Zwol willen beiden na hun studie graag aan de slag als sportmanager. Om hun doel te bereiken hebben ze alle twee gekozen voor de studie Sport en Bewegen aan de Calo van Windesheim. Om de kneepjes van dit vak te leren, waarin het organiseren van sportevenementen centraal zal staan, organiseren Bas en Kevin gezamenlijk de Nieuwjaarsduik, die zal plaatsvinden op 1 januari 2016 bij de Milligerplas in Zwolle. Om 11.00 uur is iedereen die wil mee duiken van harte welkom en om 12.00 uur zal het startschot gegeven worden om met zijn allen kopje onder te gaan. De duik in het frisse water van de Milligerplas is in 2016 alweer de twaalfde editie.

Eerdere edities werden georganiseerd door diverse partijen, maar ondertussen heeft Q-point de organisatie ervan op zich genomen. Q-point is een onderdeel van de Calo en brengt organisaties op het vlak van sport en bewegen in contact met studenten. In dit geval de Nieuwjaarsduik en tweedejaarsstudenten Bas Dekker en Kevin van Zwol, die onder leiding van Q-point-coördinator Nico Drost het event zullen organiseren. KPN Glasvezel zal tijdens de duik aanwezig zijn om de deelnemers te voorzien van snert en warm drank.
De Nieuwjaarsduik hoopt uit te kunnen groeien tot de grootste ‘nieuwjaarsbinnenwaterduik' van Nederland. Het doel ervan is de sociale cohesie in de gemeente Zwolle (Stadshagen) te bevorderen. Dus noteer de datum alvast in je agenda als je allereerste goede voornemen van het nieuwe jaar!

Artikel delen:

Reageer