Boerdam viert 10-jarig bestaan in Hedon

Zwolle – Poppodium Hedon geeft aanstaande vrijdag de sleutel van haar grote zaal aan online communicatiebureau Boerdam, zodat zij een mooi feest kunnen neerzetten voor Zwolle ter ere van hun 10 jarig jubileum.
Ze pakken uit met een Hack of a Party waar je je muziekhart kunt ophalen met optredens van Dudettes en Paceshifters en The Hangin’ DJ’s achter de draaitafels. Tegelijkertijd kom je ogen tekort dankzij de fantastische visuals.
HACK OF A PARTY
o.a. Dudettes + Paceshifters + The Hangin’ DJ’s
Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Vrijdag 25 november
Open : 21:30 uur // Aanvang : 22:00 uur
Entree : € 10,00
Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via de website van Hedon en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl. Voor meer informatie over Boerdam kunt u terecht op www.boerdam.nl.

De rockformatie Dudettes uit Groningen tourde onder andere met Triggerfinger en stond in het voorprogramma van Skunk Anansie, Golden Earring, MOKE en Rigby. Zij zijn in 2013 uitgeroepen tot 3FM Serious Talent.
“If the future of Dutch Rock n Roll is in the hands of Paceshifters, it’s in safe hands!” aldus de frontman van Therapy?. De Paceshifters stonden al op Paaspop, Pinkpop en Zwarte Cross, speelden in het voorprogramma van Therapy?, Queens of the Stone Age en Triggerfinger en natuurlijk in een uitverkocht Hedon tijdens de album release. Ze hebben voor deze avond beloofd het dak er wederom van er af te blazen.
Een hutspot van muzikale herkenning & voetjes van de vloer wordt het bij The Hangin’ DJ’s. Erik Tichelaar & Roel Idema draaien alternatieve, bekende en obscure liedjes uit ouders platenkast tot hedendaagse indiepop/rock.
Art. Bram Bogaerts, designer, visual artist en creative coder werkt met interactieve media. Zijn werk benadrukt de relatie tussen de toeschouwer en het medium. Hij verkent hoe deze relatie een basis kan vormen voor gevoels-, gehoors- en gezichtservaringen.
James Lost & Wieger Steenhuis verzorgen live visuals en videodecor in de zaal.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer