Marketingevent voor MKB regio Zwolle

Zwolle – Op 15 januari 2016 organiseren vierdejaarsstudenten van Windesheim het jaarlijkse ‘State of the Art Marketing-event’ (SAM-event). Het SAM-event biedt studenten, marketingprofessionals en ondernemers uit de regio een plek om elkaar te ontmoeten en ‘state of the art’ marketingkennis op te doen.

Het thema van deze editie is: ‘Fine-tune your message’. Het SAM-event biedt bezoekers toepasbare kennis om gelijk mee aan de slag te gaan. Met het thema ‘Fine-tune your message’ willen de studenten duidelijk maken dat de bezoekers hier kunnen leren om hun boodschap (verder) aan te scherpen en er uit te laten springen voor hun doelgroep. Zeker niet onbelangrijk in een tijd waarin mensen continu geprikkeld worden door online en offline reclame-uitingen.

Keynote sprekers zijn Marc van Eck en Wouter de Vries jr. Marck van Eck is specialist in merkpositionering en internal branding. De Vries jr. is veelgevraagd spreker en consultant op het gebied van dienstenmarketing en auteur van het managementboek Blauwe bananen. Andere sprekers op het event zijn onder andere businessfuturist Bart Götte en expert in contentmarketing Carlijn Postma. Tijdens de afsluitende netwerkborrel kunnen bezoekers sparren en brainstormen met circa 30 geselecteerde topstudenten van de businessopleidingen van Windesheim. De studenten hebben zich gespecialiseerd op de onderwerpen (online) communicatie, marketing en sales.
 
Organisatie
Het ‘State of the Art Marketing-event’ wordt georganiseerd door studenten van de minor State of the Art Marketing van Windesheim in Zwolle. Tijdens de minor verdiepen de studenten zich in de meest actuele marketingonderwerpen en leren deze onderwerpen toepassen op bedrijven in het MKB. De minor wordt afgesloten met het State of the Art Marketing-event.
 
Praktische informatie
Het SAM-event vindt vrijdag 15 januari 2016 van 10:00 tot 17:00 uur plaats op Windesheim. Geïnteresseerden kunnen tot 28 november gebruikmaken van een Early Birds-korting waardoor een kaartje geen € 95,- maar € 75,- kost. Aanmelden en meer informatie over het event is te vinden op www.samevent.nl  
Artikel delen:

Reageer