Hospice Zwolle blijft ‘Hospice Zwolle’

Zwolle – De naam ‘Hospice Zwolle' blijft ook de naam voor het gebouw van het hospice. Onlangs heeft het bestuur een namenwedstrijd gehouden en Zwollenaren opgeroepen mee te denken over een passende naam voor het huis.

De bijna 100 inzendingen zijn zorgvuldig afgewogen en beoordeeld door de PR commissie, een interne jury en het bestuur. Er is uitgebreid over gesproken en gaandeweg kwam het bestuur overtuigd tot het besluit dat het enkel blijft bij de naam ‘Hospice Zwolle'. Qua kracht, helderheid en duidelijkheid is ‘Hospice Zwolle' een sterke naam.Het bestuur was op zoek naar een gevoelsmatig mooie naam, passend bij een zorgzaam huiselijk hospice.

Geen van de inzendingen heeft daarin voldoende teweeg gebracht. En geen van de inzendingen heeft de huidige, rationele naam weten te overstijgen. Het is straks de zorg in Hospice Zwolle zelf die de zorgzame beleving voor de Zwollenaren mag waarmaken. Het bestuur bedankt alle inzenders voor hun creativiteit en de moeite om elke suggestie toe te lichten. Alle inzenders hebben ook persoonlijk bericht gehad.

Artikel delen:

Reageer