Voor Elkaar Zwolle en LIMOR gaan samenwerken

Zwolle – Stichting Voor Elkaar Zwolle gaat vanaf dit jaar samenwerken met LIMOR Zwolle. Met het project SchuldHulpMaatje Jong van Voor Elkaar Zwolle, zullen ook jongeren van LIMOR geholpen worden bij het oplossen van financiële schulden.

26-11-2015_samenwerking_voor_elkaar_zwolle_en_limor_1.jpg
Stichting Voor Elkaar Zwolle helpt al langere tijd Zwollenaren met financiële problemen, door hen te koppelen aan een ‘SchuldHulpMaatje’. De opgeleide, vrijwillige maatjes helpen om de financiën op orde te krijgen en te houden. Sinds kort heeft de stichting een project dat speciaal gericht is op jongeren met schulden: SchuldHulpMaatje Jong. Bij dit project worden jonge hulpvragers gekoppeld aan speciale Jongerenmaatjes. 

samenwerking_voor_elkaar_zwolle_en_limor_2.jpg_26-11-2015.jpg

LIMOR is een instelling voor maatschappelijke ondersteuning en rehabilitatie. In haar werk komt LIMOR steeds meer jongeren tegen, die in de financiële problemen zijn geraakt. Daarom gaan Voor Elkaar Zwolle en LIMOR hen samen een helpende hand bie Jongeren met schulden die in de logeerhuizen van LIMOR wonen, worden gekoppeld aan een Maatje van Stichting Voor Elkaar Zwolle. Samen gaan zij aan de slag met de schulden, en werken ze toe naar financiële zelfstandigheid. Door de jongeren te leren hoe financien werken, zijn zij goed voorbereid op de toekomst.

Artikel delen:

Reageer