Zwolse wisselgeldactie voor dak- en thuislozen

Zwolle – In de week van 30 november start Junior Chamber International (JCI) Zwolle de eerste editie van de wisselgeldactie. Met deze actie hopen zij in de feestmaand december geld op te halen voor de Herberg en Stichting Zwolle Actief, die zich inzetten voor Zwolse dak- en thuislozen.

Ruim twintig Zwolse winkeliers steunen het initiatief van JCI en plaatsen komende dagen een donatiebox naast hun kassa. Winkeliers vragen u wisselgeld te doneren in de actiebox en u ontvangt daarmee een lot ter waarde van € 1,– (of meer). Daarna vult u op de website www.wisselgeldactie.nl de unieke lotcode in en u ziet meteen of u een prijs gewonnen heeft. Deze prijs kunt u vervolgens afhalen in de winkel die bij de loting is geselecteerd.

Winkels 
De deelnemende winkels zijn: Leerentveld Vrijetijd, Beermann, Schuttelaar Wijnen, Pets & Co Jonkman, Veiling Fakkert, Le Perron Zwolle, De Mooiste Meubelen, Snackcorner Hollandia, De Stadsbakker, Schoenmaker Potjes, Damesmode Tenue de Ville, Henri Bloem, Waanders In de Broeren, Bakkerij Borger, Hedon, Meinesz en Bennesz, Everyday Bread & Coffee, Christel’s Cupcakes, Huisgemaakt Zwolle en Kantine Zwolle. Naast het plaatsen van een box stellen zij ook ieder vijf prijzen ter beschikking voor de winnende loten.
 
Organiserend lid Erik Brunekreef: “Wij zijn ontzettend blij met het enthousiasme onder de Zwolse winkeliers en hopen dat het winkelend publiek net zo enthousiast reageert. In elk geval willen we alle deelnemers vast bedanken, ook namens de Herberg en Stichting Zwolle Actief. Laten we hopen op een mooi resultaat!”
 
Winkeliers die mee willen doen kunnen nog steeds terecht op www.wisselgeldactie.nl. De actie loopt tot 3 januari 2016.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)