Kerst Streekmarkt Smaak van Zwolle

Zwolle – Zondag 13 december organiseert Doepark Nooterhof in samenwerking met Slow Food Zwolle weer ‘De Smaak van Zwolle Kerst Streekmarkt". Tijdens deze sfeervolle Kerstmarkt kun je genieten van al het lekkers dat de regio te bieden heeft. Er zijn onder andere diverse bieren, kazen, koffie, hartige taarten, wijnen, vleeswaren en worst, en andere lekkernijen te proeven en te kopen.

Daarnaast staan er onder andere kramen van IVN, WereldNatuurFonds, Milieuraad Zwolle en Frion. En zoals altijd valt er ook voor kinderen weer genoeg te beleven. Natuurmonumenten zorgt voor leuke kinderactiviteiten en natuurlijk is ook de Kerstman is aanwezig. Daarnaast worden er verhalen verteld voor jong en oud door ‘ Vertelcollectief Pluimage' en in de middag komt het Vrouwenkoor Na8ten zingen. Studenten van Landstede zijn verantwoordelijk voor de aankleding van de markt en het entertainment.

De Kerst Streekmarkt is een vervolg op de Streekmarkten die eerder dit jaar in Doepark Nooterhof plaatsvonden. De markt is gratis toegankelijk en wordt gehouden van 11.00- 16.00 uur. Locatie: Doepark Nooterhof, Goertjesweg 1, 8013 PA ZWOLLE, www.doeparknooterhof.nl.

Artikel delen:

Reageer