Kerstlichtjestocht terug in Berkum

Zwolle – Na 5 jaar wordt er weer een Kerstlichtjestocht georganiseerd op zaterdag 19 december tussen 17.30 en 19.00 uur in Berkum, rondom de kinderboerderij en de Vechtdijk.

kerstlichtjestocht_berkum.jpg 

De voorbereidingen voor dit Kerstevenement zijn weer in volle gang. Een groep enthousiaste mensen uit verschillende kerken zijn hier al weer enige tijd mee bezig, dit in samenwerking met de wijkvereniging en kinderboerderij. Het Kerstverhaal wordt levendig uitgebeeld tijdens deze sfeervol verlichte wandeling. De Kerstlichtjestocht van ongeveer 45 minuten vertelt de bezoekers op een eigentijdse manier het Bijbelse verhaal. Aan het eind van de wandeling is daar de levende kerststal met Jozef en Maria en het kindje Jezus. Er wordt in groepen gelopen onder leiding van een gids en daarom is het noodzakelijk dat u zich van te voren inschrijft en de kaartjes koopt.

Om 16.30 uur start de tocht en de kaartjes voor eerste 2 groepen zullen beschikbaar zijn voor oa. mensen in een rolstoel met begeleiders. De kaartjes kosten 2 euro per stuk, dit is incl. chocomelk met wat lekkers.

Begin december zal er in Berkum huis aan huis worden geflyerd. Er is plaats voor een maximum aantal belangstellenden, echter: vol is vol.Vanwege de enorme deelname in 2009/2010 is telefonisch bespreken NIET mogelijk, de kaartverkoop is alleen in de Weijenbelt.

Informatie over de verkoop van de kaartjes kunt u vinden op de site: www.wijkverenigingberkum.nl.

Artikel delen:

Reageer