Herfstbeurs voor de vrouw

Vrijdagmiddag vond de aftrap van VROUW & De Herfst plaats in de Zwolse IJsselhallen. Deze nieuwe najaarsbeurs is 3 dagen dé plek voor de VROUW en alles wat haar interesseert! Genieten, ontspannen, plezier beleven en leuke dingen doen; welkom op VROUW &  De Herfst!

Op zaterdag 27 oktober organiseert DiDi een spetterende modeshow waarbij verschillende stijlen uit hun collectie wordt gepresenteerd. Naast deze modeshow vinden er ook dagelijks allerlei leuke en interessante workshops en demonstraties plaats die u zeker niet mag missen. Denk bijvoorbeeld aan de Bob Ross schilderworkshop. Bob Ross staat bekend om zijn speciale schildertechniek en gedurende deze workshop kunt u binnen 1 uur een prachtig schilderij maken! Of u creatief bent of niet, iedereen kan meedoen! Wilt u graag eens een unieke kaars in huis hebben? Tijdens VROUW & De Herfst kunt u de workshop ‘kaars-versieren’ volgen. Door middel van een kralenslinger kunt u een originele kaars creëren.

VROUW & De Herfst biedt dus een gevarieerd programma met voor ieder wat wils.

Zo zijn er ook veel beautyworkshops op VROUW & De Herfst te volgen. Zo kunt u kiezen uit een verjongende gezichtsbehandeling of de workshop ‘nailart’ waarbij u uw nagels op een mooie en unieke manier kunt versieren. Het team Mooi & Mode gaat u voorzien van tips en adviezen over make-up en vervolgens kunt u de gekregen adviezen zelf in de praktijk brengen! Ook kunt u op VROUW & De Herfst terecht om uw eigen sieraden te ontwerpen.

VROUW & De Herfst heeft het allemaal en biedt voor iedere vrouw een leuke, gevarieerde najaarsbeurs! Bent u dus geïnteresseerd in mode, beauty, wonen, koken, gezond leven en ontspanning, kom dan naar VROUW & De Herfst! Een heerlijk dagje uit samen met vriendinnen, uw moeder en/of zus.

Haal de kortingscoupon van www.vrouwendeherfst.nl en kom genieten, ontspannen, plezier beleven en leuke dingen doen. Kortom: tot ziens op VROUW & De Herfst in de IJsselhallen Zwolle!

Locatie:                        IJsselhallen Zwolle – Rieteweg 4

Entree:                                     € 6,00 voor volwassenen

                                    € 1,50 korting via website

Openingstijden:             Vrijdag 26 oktober van 13.00 uur tot 21.00 uur

                        Zaterdag 27 en zondag 28 oktober van 10.00 uur tot 17.00 uur

Meer informatie:            www.vrouwendeherfst.nl

 

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer