UNICEF regio Zwolle zoekt vrijwilligers

Zwolle – UNICEF regio Zwolle is op zoek naar vrijwilligers. In de regio organiseren wij verschillende evenementen. Daarnaast geven we voorlichting op scholen en verkopen we artikelen van UNICEF.

unicef_sponsorloop_park_de_wezenlanden_2.jpg 

Om de evenementen te organiseren en voorlichting te geven over UNICEF zijn we op zoek naar enthousiaste mensen. Mensen die zich willen inzetten om de wereld van kinderen wereldwijd te verbeteren. Spreekt dit je aan neem dan contact op met ons of kijk voor de vacatures op www.unicef.nl/zwolle e-mail Pierreschoonhoven@gmail.com (voorzitter). UNICEF werft fondsen voor hulpprogramma's die in 155 ontwikkelingslanden worden uitgevoerd en geeft voorlichting over het werk van UNICEF. Als groepen kinderen in Nederland op de een of andere manier in de verdrukking komen, komt UNICEF Nederland op voor hun rechten.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. @ From Zwolle With Lov

    Dat lijkt een boel geld. En dat is het ook. Je moet je echter wel beseffen dat het besturen van een organisatie als Unicef veel verantwoordelijkheid met zich meebrengt. De CEO kan vermoedelijk in een (niet maatschappelijke) organisatie vele malen meer verdienen. Ik heb er dus geen moeite mee dat ze een goed salaris heeft.

Reageer