Huysmangroep III spekt zeeverkenners

Zwolle – Huysmangroep III doneert ruim 600 sponsormunten van de Boni Jeugdsponsoractie aan de Christofoor Zeeverkenners uit Zwolle. Hiermee spekt Huysmangroep III de clubkas van haar medescoutinggroep uit de regio.

Dit initiatief is bedacht door Huysmanner Daan Overweg en ontstond ruim zeven weken geleden. “Ik kom regelmatig voor mijn werk bij de Boni en ontving veel sponsormunten. Het viel mij op dat tussen de deelnemende jeugdverenigingen maar één scoutinggroep zat. Ik bedacht gelijk dat we hier als Huysmangroep iets mee moesten doen”, aldus Overweg. Alle leden van de Huysmangroep werden opgeroepen om de verkregen sponsormunten te bewaren. Hoe meer munten, hoe meer geld er in de clubkas van de door ons gekozen vereniging Christofoor Zeeverkenners komt. Op de laatste dag van de jeugdsponsoractie zijn alle verzamelde munten door Overweg ingeleverd. “Mensen stonden eerst wel even raar te kijken toen ik aankwam met een emmer vol munten. Maar er ontstond al snel een glimlach op hun gezichten toen ze de smalle koker zagen waar alle munten in moesten”.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Ga eens een keer kijken op een zaterdag wat daar allemaal gebeurt, voordat je een ontzettend domme en nergens op gebaseerde opmerking plaatst.

Reageer