Film ‘David Bowie is’ 11 december in Fraterhuis

Zwolle – De film neemt het publiek mee op een reis door de 'David Bowie Is' tentoonstelling, met speciale gasten als de Japanse modeontwerper Kansai Yamamoto, schrijver Hanif Kureishi en Pulp-frontman Jarvis Cocker.

Zo worden de verhalen geopenbaard achter een aantal van de belangrijkste objecten die Bowie's artistieke carrière documenteren. De tentoonstellingsmakers bieden een fascinerend inzicht in de meest memorabele muziekvideo's en originele kostuums, maar ook meer persoonlijke items, zoals niet eerder vertoonde handgeschreven songteksten, albumhoezen en dagboekfragmenten. Deze items onthullen de creativiteit en evolutie van een unieke muzikant. 

Vanaf 11 december is deze tentoonstelling van het Victoria and Albert Museum in Londen is nu te zien in het Groninger Museum. De toegangsprijs voor deze speciale voorstellingen is € 10,00 (vrienden Fraterhuis € 8,50).‘David Bowie Is' is van 11 tot en met 15 december 2015 te zien in het Fraterhuis. Bezoekers kunnen op de website e-tickets kopen en printen, dan hoeven zij niet langs de kassa. www.filmtheaterfraterhuis.nl.

Artikel delen:

Reageer