‘ZAP en Club Cele blikken terug’

Zwolle – ZAP en Club Cele houden op 8 december 2015 het zevende en tevens laatste ‘Stadscafé: De Spontane Stad, zo doe je dat!’ We blikken terug op de resultaten van het afgelopen jaar met alle deelnemers en initiatiefnemers. In een ontspannen sfeer kijken we hoe de stad mooier, interessanter en leuker is gemaakt.

Want wat zijn er mooie projecten ontstaan! Benieuwd welke projecten wij bedoelen? Kom dan vanaf 20.00 uur naar Café Foyé! In dit echte Stadscafé schenken we ‘spontane drankjes’ en is er alle gelegenheid om het met elkaar te hebben over de projecten en de lessen van het afgelopen jaar. Daarnaast sluiten we het jaar feestelijk af met de Fakkelteit. Zij beginnen en eindigen de avond met een spoken word over de resultaten van de Stadscafés. Tijdens de feestelijke afsluiting zijn er ook vier pitches van internationale studenten van Hogeschool Windesheim. Deze groep studenten zijn al vanaf september bezig met projecten voor de vijf brugwachtershuisjes. Zij hebben de huisjes uitgewerkt tot tijdelijke hotels.

Stadscafé: De Spontane stad, zo doe je dat!’ kan het jaar natuurlijk niet afsluiten zonder Gert Urhahn, Urban designer en auteur van het boek "De Spontane stad". Je kunt met hem kennismaken en de vragen stellen die je altijd al wilde stellen over De Spontane Stad. Deze avond verloten wij tevens een exemplaar van het boek "De Spontane Stad" aan één van de bezoekers, een extra goede reden om op 8 december naar Club Cele te komen!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)