Zwolse Carnavalsbeurs

Zwolle – Op zondag 17 januari 2016 wordt de jaarlijkse Zwolse Carnavalsbeurs georganiseerd in de Nieuwe Bierton. Deze Beurs is van, voor en door carnavalsvierders.

carnavalsbeurs.jpg 

Carnavalsverenigingen, carnavalsgroepen, kapellen, particulieren, ondernemers, en hobbyisten kunnen deelnemen. Iedereen kan deelnemen als standhouder, zolang het maar iets met Carnaval te maken heeft. Het is dus een mooie gelegenheid om bijvoorbeeld je kast met al je oude Carnavalskleren en -spullen eens flink op te ruimen. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar voor standhouders. Je kunt een tafel of grondplek huren voor 20 Euro per stuk. Je krijgt hierbij wel 10 consumptiemunten per tafel, per saldo is de deelname dus gratis! Als je 2 tafels of grondplekken wilt huren dan zijn de kosten 30 Euro en krijg je 15 consumptiemunten.

De opbrengst van de spullen die je verkoopt zijn allemaal voor je EIGEN KAS. Als het even kan moet het natuurlijk wel iets met Carnaval te maken hebben.
Ook wordt er geen entree gevraagd, de toegang voor bezoekers is ook GRATIS!
Informatie over de beurs kun je vinden via: www.facebook.com/carnavalsbeurszwolle en voor vragen en opmerkingen kun je mailen naar: carnavalsbeurszwolle@gmail.com. Aanmelden als standhouder kan ook via het dit emailadres.
Artikel delen:

Reageer