Twee gewonden in Zwolle

In Zwolle zijn in de nacht van zaterdag op zondag twee mensen gewond geraakt nadat twee auto’s bij een rotonde achter op elkaar botsten.

De twee gewonden zaten in de voorste auto. Het ongeluk gebeurde op de rotonde van de Mastbroekerallee en de Werkerlaan. De achteropkomende auto zag te laat dat de eerste auto afremde voor de rotonde en reed er vol achterop. De voorste auto werd bijna gelanceerd en de twee inzittenden raakten bekneld. Ze zijn door de brandweer uit de auto bevrijd en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. Uit de blaastest van de bestuurder van de achterste auto blijkt dat hij alcohol had gedronken.

Bron: RTV Oost.nl

Artikel delen:
Reacties 6
  1. Hoe laat was dat? Ik heb gisteravond ergens tussen 21.00h en 22.00h (naar schatting) wel een flinke klap gehoord maar meende dat het om vuurwerk ging hoewel het geluid niet helemaal klopte.


    Maak melding

  2. Dus twéé aanrijdingen op de rotonde bij Mastenbroekerallee/Werkerlaan? Beide gevallen heeft twee slachtoffers die naar het ziekenhuis gaan. Bij beide gevallen is alcohol in het spel. Wel héééééél toevallig ;D


    Maak melding

Reageer