De Zwolse Warme Winter Wandeling 2015

Zwolle – Trek de winterschoenen aan en ontdek de historische binnenstad van Hanzestad Zwolle met de Warme Winter Wandeling. Tegen het decor van de sfeervol verlichte binnenstad begeleiden stadsgidsen u zodat u de stad Zwolle optimaal kunt ervaren én proeven.

7-12-2015winter_wandeling_2015.jpg

De Warme Winter Wandeling start om 14.45 uur bij Museum de Fundatie. U bezoekt één van de zalen in het museum en krijgt daar uitleg over het museum, de tentoonstellingen én over het gebouw. Eenmaal buiten wandelt u door de knusse straatjes van de Zwolse binnenstad richting de geur van ambachtelijk gebakken Zwolsch Brood van de bakker en ook nog de geur van heerlijke stroopwafels van Het Stroopwafelwinkeltje, waar uw smaakpapillen op de proef worden gesteld. Een bezoek aan Galerie het Langhuis, waar de expositie Hyperfocus van kunstenaar Rudy Simon tentoongesteld wordt en de Klokkenmaker, in het prachtige Karel de Vijfde huis, staat ook op het programma. Op de route komt u ook binnen bij De Boerderijwinkel – een samenwerkingsverband van 11 boeren uit het Vechtdal – waar u in aanraking komt met het motto van De Boerderijwinkel; Van land naar klant. Let wel; bovenstaande is een greep uit het totale aanbod langs de route. Meer dan genoeg redenen om deze winter de Hanzestad Zwolle op een smakelijke wijze te leren kennen.

De Zwolse Warme Winter Wandeling wordt gehouden op donderdag 17, vrijdag 18 en zaterdag 19 december. Start is om 14.45 uur en de wandeling duurt ongeveer 2,5 uur. De kosten bedragen € 10,00 p.p. waarbij alle entreegelden en proeverijen inbegrepen zijn. Er is een maximum gesteld van 40 personen per dag (2 x 20 personen). De groepen lopen verschillende routes, maar bezoeken dezelfde locaties. Reserveren is verplicht. Trek uw winterschoenen aan en boek online via de reserveringsmodule op www.overijsseltrips.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)