Extra Uurtje Cultuurtje met Humphrey Campbell

Zwolle – Op zondag 13 december is er een extra Uurtje Cultuurtje op Cultuurschip Thor. Wegens de grote belangstelling voor hun concert hebben Humphrey Campbell en Rik Elings besloten tot een derde Uurtje Cultuurtje op de zondagavond!

8-12-2015humphrey_campbell_foto_diana_kok.jpg
Foto: Diana Kok

Zij zullen niet alleen om 12 uur en om 15 uur maar ook nog een keer om 20 uur hun sfeervolle kerstprogramma brengen.De charismatische zanger Humphrey Campbell is al vanaf het eerste seizoen een graag geziene gast op Cultuurschip Thor. Deze keer brengt hij samen met pianist Rik Elings onder meer de mooiste Kerst Klassiekers ten gehore. Humphrey is absoluut de aangewezen persoon om het American Songbook Christmas repertoire van bijvoorbeeld Nat King Cole en Frank Sinatra op de juiste manier te vertolken en vult het concert aan met andere bekende en minder bekende kerstnummers. De twee door en door op elkaar ingespeelde topmusici brengen het publiek in een warme muzikale kerstsfeer!

Het Uurtje Cultuurtje op zondag 13 december met Humphrey Campbell & Rik Elings begint om 12 uur, om 15 uur en nog eens om 20 uur. NB: De concerten van 12 uur en 15 uur zijn reeds uitverkocht! Inloop met inbegrepen een gratis kopje koffie of thee een half uur voor aanvang. Entree is € 12,- Kaarten via de website www.cultuurschipthor.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)