Cibap beste creatieve vakschool

Zwolle – Het Cibap is de beste creatieve vakschool. Dit blijkt uit de Keuzegids MBO 2016 die vandaag verschijnt. Zowel binnen de studierichting Ontwerp en Media, Ontwerp en Ruimte als Ontwerp en Vakmanschap komen de opleidingen als topopleiding uit de bus.

cibap_eindexamenwerk.jpg 

Het Cibap heeft al jaren een positie in de top 3 beste vakscholen van Nederland. Het Cibap scoort uitzonderlijk hoog als het gaat om de opleiding Media Vormgever, aldus de Keuzegids. De studenten van de opleiding Ontwerpend Meubelmaker roemen de goede begeleiding die zij krijgen en de goede organisatie van de school. Ook de andere opleidingen scoren goed tot zeer goed en worden door de Keuzegids als topopleiding gekwalificeerd.

De Keuzegids is de enige onafhankelijke gids die de kwaliteit van opleidingen kritisch beoordeelt en vergelijkt. Voor het eerst dit jaar wegen de bevindingen van de Onderwijsinspectie mee in het eindoordeel. Iedereen die een vervolgopleiding kiest of bij die keuze helpt, vindt in de Keuzegids een deskundige en prettige hulp. Meer informatie op www.keuzegids.nl
Artikel delen: