Verhalentochten in het IJsbeeldenfestival

Zwolle – De Zwolse Meesterverteller Stan Fritschy en gezinsplatform Go-Kids organiseren dit jaar voor het eerst op het IJsbeeldenfestival in Zwolle verhalentochten voor de hele familie. Combineer het kijken naar de ijsbeelden met een spannend verhaal over de mensen, dieren en gebouwen die worden uitgebeeld.

img_0733.jpg 

De verhalentochten vinden plaats op de woensdagmiddagen 16 december en op 6, 13 en 20 januari om 14.00 en 15.00 uur. De verhalentocht sluit aan bij het thema van het IJsbeelden Festival: Op reis door een bevroren wereld. In het verhaal komen de beelden tot leven en gaat de luisteraar zelf mee op reis. Een unieke kans voor wie méér wil beleven dan kijken alleen. Reserveren kan via www.go-kids.nl (kies regio Zwolle), waar ook meer informatie over de verhalentochten te vinden is. Daar kun je reserveren voor het speciale combiticket voor het IJsbeeldenfestival én verhalentocht: kinderen tot 11 jaar € 10,-, vanaf 11 jaar en volwassenen € 15,-. 

Mensen die al een ticket hebben, kunnen voor €4,- de verhalentocht reserveren of spontaan aansluiten. Groepen en scholen kunnen via de site reserveren voor een verhalentocht buiten de aangegeven tijden, echter vanwege de grote belangstelling niet in de kerstvakantie. Het IJsbeelden Festival is deze winter van 12 december 2015 t/m 24 januari 2016 te zien in de voormalige NS loods achter station Zwolle.

Artikel delen: