Meld je aan voor de KidsRun in Zwolle-Zuid

Zwolle – Op zaterdag 16 april 2016 wordt de 10 Mijl van Zwolle-Zuid georganiseerd. Voorafgaand aan dit evenement wordt de KidsRun voor kinderen van zes tot en met twaalf jaar gehouden. De hardloopwedstrijd vindt plaats van 14.00 tot 15.30 uur in de omgeving van het winkelcentrum van Zwolle-Zuid. SportService Zwolle organiseert voorbereidende clinics om goed voorbereid aan de start te komen.

kidsrun.jpg 

De KidsRun van Zwolle-Zuid is onderverdeeld in drie leeftijdsgroepen. Kinderen van zes en zeven jaar lopen één ronde van 440 meter, kinderen van acht en negen jaar lopen de dubbele afstand en kinderen van tien tot twaalf jaar doen drie rondes van in totaal 1320 meter. In elke leeftijdsgroep wordt de jongen en het meisje met de snelste tijd bekroond als winnaar. Daarnaast is er een prijs voor de sportiefste school. Vorig jaar won de Ark deze prijs, zijn ze in staat om dit jaar hun titel te prolongeren?

Hardloopclinics
Wil je goed voorbereid aan de start komen te staan op zaterdag 16 april? Je kunt meedoen aan speciale hardloopclinics van SportService Zwolle. Tijdens deze trainingen worden leuke oefeningen gedaan waarbij gelet wordt op techniek, snelheid en hoe je een bepaald tempo kunt vasthouden gedurende een langere loop. Op hetzelfde tijdstip kunnen ouders die normaal komen kijken ook deelnemen aan een clinic. De trainingen vinden plaats in de periode van maandag 21 maart tot en met vrijdag 8 april 2016. De kosten voor deze drie clinics zijn €3,-.
Aanmelden
Vanaf zaterdag 19 december is het mogelijk om je op te geven voor de KidsRun van Zwolle-Zuid! Dit kun je doen via www.10mijlvanzwollezuid.nl! Hierbij kan je aangeven of je deel wilt nemen aan de clinics. Indien je meer wilt weten over de KidsRun en/of clinics, neem dan contact op met Maaike van Vugt via m.vanvugt@sportservicezwolle.nl! 

Artikel delen: