Landstede Volleybal verliest van concurrent

Zwolle – Landstede Volleybal heeft zaterdagavond de topwedstrijd tegen Abiant Lycurgus verloren. De strijd tussen de nummer twee uit Zwolle en één uit Groningen eindigde in 1-3. Na een goede start van de kant van Landstede bleek vanaf de tweede set dat de Groningers doeltreffender waren. De setstanden waren: 25-21, 16-25, 15-25 en de beslissende 16-25. Het team van coach Redbad Strikwerda kon eigenlijk wel een verzetje gebruiken, nadat deze week bekend werd gemaakt dat sponsor Landstede en Stichting Topsportteams Zwolle aan het einde van dit lopende seizoen gaan stoppen, maar zover kwam het niet.

landstede_12-12-60.jpg 

Landstede beëindigt na veertien jaar, aan het einde van het seizoen 2015-2016, het partnerschap met Landstede Volleybal. Landstede blijft topsport in Zwolle een warm hart toedragen en blijft sportpartner van Landstede Basketbal. Stichting Topsportteams Zwolle gaat eveneens met ingang van het seizoen 2016-2017 verder zonder het volleybalteam. Dit besluit heeft de stichting genomen nadat Landstede zich na veertien jaar heeft teruggetrokken als partner van Landstede Volleybal. Een steunbetuiging voor de volleyballers werd zaterdagavond getoond in de vorm van diverse spandoeken met teksten als "You’ll never walk alone" en "Laat onze trots niet OMVALLEN".

landstede_12-12-11.jpg 

landstede_12-12-17.jpg

landstede_12-12-99.jpg

Via Lees verder meer foto’s… 

landstede_12-12-12.jpg 
 
  landstede_12-12-23.jpg
 
landstede_12-12-38.jpg
 
landstede_12-12-63.jpg
 
landstede_12-12-71.jpg 
Artikel delen:
Reacties 5
 1. Jammer dat mensen iets schrijven maar niet
  Onder hun eigen naam. Nu betrek je de club vc Zwolle erin jammer.
  Kritiek mag maar kom met je eigen naam erbij. En die gasten zijn vrijwilligers van de club en trouwe aanhang vanaf
  het eerste begin. We kunnen een discussie aangaan. Maar dan graag onder je eigen naam.
  Groet Edward Scholten sup. vereniging Landstede Volleybal


  ⚠️ Meld

 2. VCZwolle, reageer onder je eigen naam als je iets zinvols te melden hebt. Zo niet, wees dan stil. Dit zijn geen succes-supporters, maar supporters vanaf het eerste uur! Uit, thuis en zelfs in het buitenland. Clubliefde zit diep en we zullen er alles aan doen om eredivisie-volleybal in Zwolle levend te houden. Gelukkig hebben we niet dezelfde instelling als jij….


  ⚠️ Meld

Reageer