Zowell start Verhalencafé en sluit crowdfunding af

Zwolle – Zowell, het nieuwe Zwolse verhalenmagazine, houdt op woensdag 16 december in de voormalige Muzerie een lokaal ‘Verhalencafé’. In de huidige onstuimige tijden wil Zowell met eigen verhalen over vertrouwen een ander geluid laten horen. Het is meteen een afsluiting van de geslaagde crowdfundingcampagne van Zowell.

"We delen in het verhalencafé onze eigen kleine momenten van vertrouwen met elkaar. Momenten waarin we vertrouwen kregen terwijl we aan het stuntelen waren, en waarin we vertrouwen gaven terwijl we het risico kenden. Aan het eind van avond maken we de oogst tastbaar, zodat alle deelnemers met een nieuw verhaal naar huis kunnen. Samen maken we het verhaal van Zwolle over vertrouwen. Het wordt een ontmoeting, zowell met verhalen als muziek". Maaike Gerritsen zal viool spelen, Marcel Douma en Kirsten Notten begeleiden de avond.

Entree is gratis, je betaalt zelf je drankjes. Een gift achteraf voor de crowdfunding van Zowell is welkom. Het gewenst bedrag om verder te kunnen gaan met Zowell is bijna gehaald. Elke donatie is nog welkom om de eindstreep te halen. Doneren kan ter plekke of via www.voorjebuurt.nl/zowell. Dit verhalencafé van Zowell is mogelijk dankzij de bijdrages van Ruth Deddens, Maaike Gerritsen, Kirsten Notten en Marcel Douma. Socialer, duurzamer, leuker, beter. Het kan! Het magazine Zowell laat zien dat de mooie toekomst er al is. De Zwolse verhalen over kleine momenten met grote impact zijn grotendeels verborgen. En dat is jammer, want zoveel moois willen we graag delen. Zodat andere mensen geïnspireerd raken en aanhaken. Daarom zijn we met Zowell begonnen, een magazine boordevol persoonlijke verhalen en tastbare momenten. Woensdag 16 december 2015 van 20.00-22.00 uur ben je welkom aan de Goudsteeg 19 in Zwolle (voormalige Muzerie). Aanmelden voor 14 december via zowellmagazine@gmail.com. Meer info via: www.zowell.nl.

Artikel delen: