Getuigenoproep ongeluk op Wanningstraat

Zwolle – De politie is op zoek naar getuigen van een ongeluk op de Wanningstraat. Een 44-jarige man uit Zwolle raakte gewond toen hij maandagochtend 14 december rond 02.00 uur kwam te vallen.

De man reed op zijn fiets en kwam door nog onbekende oorzaak op de grond terecht. Hij liep door zijn val diverse verwondingen op. De politie heeft een onderzoek gestart en wil graag in contact komen met eventuele getuigen. Hebt u het ongeluk zien gebeuren? Neem dan contact op via 0900-8844.

Artikel delen:
Reacties 15
 1. Jouw vraag is net zo kort door de bocht Els. Ik vind het bijzonder, dat wanneer iemand met de fiets valt er getuigen gezocht worden.

  Zojuist in de Van Karnebeektunnel was er een jongen gevallen of iets dergelijks. Groepje jongeren, eentje was aan het huilen, een kromme fiets en een volwassene erbij die de jongen overeind hielp. Komt dat morgen ook op Weblog Zwolle?


  ⚠️ Meld

 2. Hoezo zou ik geen empathie hebben en kortzichtig zijn? Ik denk dat er vaak genoeg mensen met hun fiets vallen. Ik vind het bijzonder dat dit op Weblog Zwolle komt met een getuigenoproep erbij. Dat geeft me het idee dat er iets meer aan de hand is


  ⚠️ Meld

 3. Els, stel dat die persoon stomdronken op de fiets zat en simpelweg daardoor gevallen is, kom op zeg!

  Waarom kan jouw aanname wel en die van mij niet? Waarom mag ik het niet bijzonder vinden dat dit bericht op Weblog Zwolle komt? Dat betekent toch niet dat ik het voor die man niet vervelend vind?


  ⚠️ Meld

 4. Plantje, ik zeg niet dat mijn reactie de juiste is maar de jouwe is dat wel, nou goed! Als iemand dronken van zijn fiets valt dat weet de politie dat wel en kom je niet op wlz.


  ⚠️ Meld

 5. Zolang er in het bericht niet word gerept over een toedracht is het natuurlijk gissen wat er met deze man gebeurd is, maar als ie dronken van zijn fiets was gedonderd zou er wel geen politieoproep uit gaan lijkt mij.


  ⚠️ Meld

Reageer