Star Wars en Mario bij Games en Computers

Zwolle – In de kerstvakantie zal het Nederlands Instituut voor Games en Computers in Zwolle op extra dagen open zijn. Bezoekers van het museum zijn in die periode ook op maandag én op tweede kerstdag welkom. Voor de koude en natte dagen rond kerst heeft Games en Computers twee goede redenen om binnen te komen; Star Wars en Mario.

Want de collectie van het museum is uitgebreid met Star Wars Battlefront, de nieuwste titel voor de Playstation 4. Dit spectaculaire spel is te spelen op groot scherm, zodat de grafische hoogtepunten het meest tot hun recht komen. Vanwege de release van de film en het spel zullen op meerdere plekken in het museum klassieke titels van Star Wars te spelen zijn, op de originele spelcomputers. Dus ook voor de bezoekers die in de geschiedenis van het Star Wars universum willen duiken is er genoeg te beleven.

Tegelijkertijd is de Mario expositie vanwege de grote belangstelling verlengd tot en met 3 januari 2016. Aanvankelijk zou de tentoonstelling slechts een paar zomermaanden duren, maar de geschiedenis van de legendarische loodgieter is uitgegroeid tot een ware favoriet onder de bezoekers. Het is de laatste kans om de tentoonstelling te zien, dus wees er snel bij! Adres: Westerlaan 51a in Zwolle

Artikel delen:

Reageer