Marijke Mosterman schrijft avonturenboek

Zwolle – Het Nietse Nergens. Zo heet het debuut van de Zwolse journalist en tekstschrijver Marijke Mosterman, een jeugdboek vol magische avonturen, doorspekt met vleugjes humor en flink wat mespuntjes spanning.

 het_nietse_nergens.jpg

Ella ontsnapt uit het Gemeentelijk Opvanghuis voor Onopvoedbare Rotkinderen. Aan de oever van de Vlere ontmoet ze de fantasierijke Oeds met zijn geheimzinnige jas. Al snel ontdekken ze dat ze allebei op zoek zijn naar een en dezelfde vrouw, die met behulp van magie ellende en ongeluk in hun leven heeft gezaaid. Ze roepen de hulp in van de slimme Adje, die maar wat graag eventjes verlost is van zijn overbezorgde moeder. Met z’n drieën gaan ze op avontuur.

Op zoek naar de geheimzinnige vrouw, de enige die hen van de vloeken kan verlossen, komen ze terecht in het magische Vlorië. Daar maken ze de merkwaardigste dingen mee. En alleen hun fantasie kan hen redden.

Het Nietse Nergens is een magisch avonturenboek voor mensen vanaf 11 jaar. De cover is gecreëerd door fotograaf Maickel Geurts. Het schip is de ‘Avontuur’ in het Almelose Kanaal in Zwolle.

Artikel delen:
Reacties 2

Reacties zijn gesloten.