Grootste trampolinepark van Nederland in Zwolle

Zwolle – Op bedrijventerrein De Vrolijkheid in Zwolle wordt in het voorjaar van 2016 een indoor trampolinepark geopend. Het park komt in het voormalige pand van horecagroothandel Sligro aan de Ossenkamp. En het is niet het eerste leisure-bedrijf dat zich vestigt op De Vrolijkheid. Investeringsmaatschappij MKIS uit Dubai exploiteert het park. Zij huren het pand van Jansen Vastgoed.

schermafbeelding_2015-12-16_om_09.50.39.png 

Het trampolinepark wordt de grootste van Nederland met meer dan 1500 m2 aan trampolines in alle soorten en maten. “Ook dit is een fantastische aanvulling voor Zwolle”, vindt Gerrit Jansen van Jansen Vastgoed. “De investeringsmaatschappij heeft wat onderzoek gedaan en het blijkt dat mensen wel een uur in de auto willen zitten hiervoor. Dan bedien je toch een hele regio.” De naam van het park wordt Rebound. Speelparadijs Djambo Kids Play blijft gevestigd in het voormalige pand van de Sligro. De overgebleven 1500 m2 worden gebruikt voor het trampolinepark. Er komt ‘dunkruimte’ met baskets, trampolines voor trefbal, een ‘ninjaruimte’ en er komt een ruimte voor extra hoge sprongen met valbescherming door luchtkussens. Daarnaast zal aan de achterkant van het pand, aan de kant van de Ceintuurbaan, 1000 m2 worden bijgebouwd voor kleedruimtes, horeca en een ruimte voor bijvoorbeeld kinderfeestjes. De ingang van het park komt aan de Ceintuurbaan-zijde. Daar worden ook zo’n 85 parkeerplaatsen gerealiseerd.

Bowling-, glowgolf- en snookercentrum in Zwolle
Vorige week werd ook bekend dat alle lichten op groen staan voor de ontwikkeling van een vrijetijdscentrum boven de nieuwe locatie van de Sligro aan de Boerendanserdijk. Daarin komt een bowling-, glowgolf- en snookercentrum met horeca. Dit centrum zal ook in het voorjaar van 2016 open gaan. Rondom dit vrijetijdscentrum is Jansen Vastgoed bezig met de ontwikkeling van BusinessPark Zwolle.
Ambitie leisureboulevard Zwolle krijgt vorm
De ambitie van de gemeente Zwolle om een leisureboulevard te realiseren op bedrijventerrein De Vrolijkheid neemt serieuze vormen aan. Zo opende zwembad De Vrolijkheid in 2012 de deuren en kunnen kinderen (en ouders) sinds 2013 terecht bij speelparadijs Djambo Kids Play. Daarnaast trekken PEC Zwolle en de volleyballers en basketballers van Landstede veel bezoekers naar het gebied. Op stapel staat nog een Foodcourt (met een Kentucky Fried Chicken, Burger King en Subway) op het terrein waar nu nog café De Vrolijkheid is gevestigd. Lekker eten kan op meerdere plekken in het gebied, zoals bij het wokrestaurant in het stadion. Nu komen er dus twee initiatieven bij: het trampolinepark en het vrijetijdscentrum.
Artikel delen:
Reacties 3

Reageer