Even snel iets eten in de nieuwe reizigerstunnel

Zwolle – Het winkelaanbod in de reizigerstunnel wordt flink uitgebreid. Met de komst van AKO, AH to go, Mr Long en de Döner Company wordt het in 2016 nóg aangenamer verblijven op station Zwolle. Even snel iets lekkers halen of juist een uitgebreidere maaltijd nuttigen? Het kan dus nu ook in de reizigerstunnel aan de Zuidzijde. Het streven is om de verschillende winkels begin 2016 te openen.

schermafbeelding_2015-12-16_om_10.17.38.png 

AH to go opent haar winkel nog voor het einde van het nieuwe jaar. Naast winkels komt er in de reizigerstunnel een compleet nieuwe toiletfaciliteit. In dit dienstverleningsconcept staat optimale hygiëne, comfort en vriendelijke service centraal. Let straks ook even op de bijzondere aankleding! De oplevering staat gepland voor eind januari 2016. De reiziger op station Zwolle krijgt zo met de winkels aan de zuid- én noordzijde een compleet en gevarieerd winkelaanbod.

Artikel delen:
Reacties 10
 1. @Mike70:
  Dus moet je als reiziger op termijn uitchecken.
  Als je op doorreis bent, raak je daarmee dus je langeafstandskorting kwijt én loop je de kans het 2e deel van je reis tegen vol tarief te moeten reizen terwijl je zonder winkelbezoek de gehele reis met korting had kunnen reizen, wanneer je net een omslagtijdstip er tussen hebt zitten….


  ⚠️ Meld

 2. Nee, dat hoeft niet. In dat geval loop je naar de winkels aan de Noord zijde, daar staan geen poortjes.

  Maar zijn er veel mensen die reizen met lange afstandskorting? Ik heb net even moeten Googlen want ik had er nog nooit van gehoord.


  ⚠️ Meld

 3. De winkels zijn een verrijking voor het station van Zwolle.Kijk maar eens naar het effekt van dit soort winkels op Amsterdam Centraal.De inchekpoortjes zullen terzijner tijd naar voren worden gehaald omdat ze nog bezig zijn een nieuw spoor aan te leggen.Wees blij dat Zwolle een modern station heeft.


  ⚠️ Meld

 4. Goed dat de winkeltjes er binnenkort openen, dat brengt een stuk meer levendigheid in de stationstunnel, naast de piano, wat ik ook een goed initiatief vind.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.