Verhuizing consultatiebureau in Stadshagen

Zwolle – Het consultatiebureau van GGD IJsselland in Stadshagen verhuist eind december van het Gezondheidshuis De Verbinding naar het Cultuurhuis Stadshagen, Werkerlaan 1 in Zwolle. Op 4 januari 2016 opent de nieuwe locatie haar deuren voor kinderen en ouders. Aanleiding voor de verhuizing is de keuze voor een meer centraal gelegen locatie voor ouders die wonen in en rond Stadshagen. Alle ouders die deze overgang aangaat hebben hierover een brief ontvangen van GGD IJsselland.

Er verandert voor ouders weinig behalve de locatie. Gemaakte afspraken blijven zonder tegenbericht gewoon staan, maar dan op het nieuwe adres.
Het Cultuurhuis Stadshagen is goed bereikbaar, zowel lopend, met de fiets als met de auto. Het consultatiebureau van GGD IJsselland bevindt zich straks op de 1e etage die bereikbaar is via een looppad en de lift. De inloopspreekuren in dit consultatiebureau veranderen. Vanaf 1 januari 2016 is dit op elke woensdag tussen 13.30 en 15.00 uur, ook in schoolvakanties. Actuele informatie hierover staat op www.ggdijsselland.nl. Ouders van kinderen van 0 tot 18 jaar en jongeren zelf kunnen er zonder afspraak terecht met vragen over bijvoorbeeld ontwikkeling, groei en opvoeding.

Artikel delen:

Reageer